Kleng Leu en haar bewoners
Door: Karin Luidens
Blijf op de hoogte en volg Karin en Ben
18 November 2007 | Cambodja, Phnom-Penh
zie voor een leuk sfeer en impressieverslag het blog van Ing
Lieve allemaal, het einde is nu echt inzicht. De vakantie was geweldig, ook al was het einde iets anders dan gepland. Jullie reacties waren hartverwarmend en soms komisch tegelijk, maar vooral erg welkom in zo'n totaal andere omgeving als thuis. Morgenochtend vliegen we naar Bangkok, gaan we slapen bij Jeannette en dinsdagavond om 23.55 locale tijd vertrekt ons KLM toestel naar Amsterdam. Superleuk dat jullie op deze manier met mij hebben mee hebben willen reizen! Dankjewel!
Kus!
K@
18 November 2007 - 12:32
Rick:
zo te lezen gaat het weer een stukkie beter met je en dat doet me erg veel deugd. Lieve groet! R. -
18 November 2007 - 12:47
Linda:
Fijn dat het beter met je gaat!
sterkte met de reis morgen en geniet van het welverdiende 5* hotel!
xx -
18 November 2007 - 12:50
Inkiestinkie:
Ow nee jij bent stinkie deze vakantie ;)! Nou we gaan zo maar eens lekker ons bedje opzoeken! Vond het ook super om met jou deze reis te hebben gemaakt!
liefs ing -
18 November 2007 - 13:46
Cees Chamuleau:
Lieve Karin en Ingrid,
Waren alle mensen maar zoals jullie!
Meer zeg ik niet.
Liefs,
Cees -
18 November 2007 - 15:20
Marjo:
Dank jullie, Karin en Ingrid voor het mooie verslag van jullie reis.
Ik heb genoten en weer veel bijgeleerd over landen ver van hier.
Fijn dat het beter met je gaat, Karin en geniet samen van de laatste dagen.
groetjes, Marjo -
18 November 2007 - 15:24
Paulien:
Fijn dat t lijkt dat je weer iets beter bent!!!!!!!!!!
hele goede terug reis maar eerst nog lekker genieten in Bangkok.. -
18 November 2007 - 16:12
Ger:
fijn dat je toch nog in staat was om mee te gaan om slippers uit te delen!! Ik wens jullie een hele goede terugreis toe en tot snel.
groetjes Gerda -
18 November 2007 - 18:37
Henk En Truus:
Gelukkig kon je toch zelf naar het schooltje, en gaat het dus wat beter.
goed idee die toiletten, want ik heb de foto's bekeken. Heel goede reis naar huis en tot gauw.
Groetjes -
18 November 2007 - 19:07
Jan:
Hopelijk heeft de reis ook aan jullie verwachtingen voldaan; fijn dat jullie ook iets concreets kunnen betekenen voor de mensen die anders heel ver van je afstaan (letterlijk) . Succes en wie weet krijgt dit in enigerlei vorm nog eens een vervolg. Heel fijn dat jullie samen zo goed zijn opgetrokken. Liefs, Jan en Edith -
18 November 2007 - 20:51
R & R:
Wat fijn dat je Kleng Leu toch hebt kunnen bezoeken! Zo te zien gaan de donaties errug goed besteed worden...
Veel plezier in Bangkok, bij Jeanette...!!!
Liefs en tot gauw! Veilige reis...
Liefs XXX -
03 December 2007 - 08:29
Mirelle:
ik heb het gelezen maar toch vind ik het hartverscheurend verhaal dames maar ik ben ook trots jullie dat je die reis toch gedaan hebben dan weet je toch voor wie jullie klaar staan.karin en ingrid.
groetjes je weet wel